Εργαστήριο Duka

ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. ΠΑΝΤΑ.

duka workshop

Είμαι ο Μάνος ιδιοκτήτης του Duka

Η ιδέα του duka γεννήθηκε το 2019 σχεδιάζοντας επαγγελματικές ποδιές και εξοπλισμό για λίγους φίλους και γνωστούς, σε ένα μικρό εργαστήριο - βιοτεχνία στο κέντρο της Αθήνας.

Πολύ γρήγορα από στόμα σε στόμα και μέσω social media υπήρξε ένα καθημερινό, ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον από επαγγελματίες σε Ελλάδα και εξωτερικό για τα προϊόντα που μόλις είχα σχεδιάσει, με ορόσημο δύο μεγάλων αλυσίδων καφέ.

Με τις απαιτήσεις σε παραγωγή και εξυπηρέτηση να αυξάνονται συνεχώς ήταν η στιγμή να ιδρύσω το Duka, μια επιχείρηση που χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα, κατασκευάζει και βοηθάει τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις σε κάθε βήμα, ώστε να βρίσκουν λειτουργικό εξοπλισμό, με δυνατότητα branding και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Πάντα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ

ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. ΠΑΝΤΑ.

Εχουμε αναπτύξει ένα σύστημα για να κάνουμε την επιλογή του εξοπλισμού σου, μια εύκολη, γρήγορη και ευχάριστη εμπειρία.

Αφού μάθουμε μερικές λεπτομέρειες για την επιχείρηση σου, θα σχεδιάσουμε δείγματα σε ψηφιακή μορφή για να είσαι πάντα σίγουρος για την αγορά σου.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σε εξυπηρετήσει τηλεφωνικά, η μέσω social media ώστε να βρεις τον ιδανικό εξοπλισμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
duka-workshop
dermatines-podies-bartender

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Συνεργαζόμαστε απευθείας με εσάς χωρίς μεσάζοντες και χωρίς ελάχιστες παραγγελίες, σε προϊόντα που χρειάζεται να αποτυπώνεται το στυλ και η προσωπικότητα της επιχείρησης σας. Σε μια ολοένα αυξανόμενη γκάμα θα βρείτε:
 

Επαγγελματικές ποδιές για κάθε απαίτηση δύο ειδών:
  1. Χειροποίητες ποδιές με ιδιαίτερη αισθητική για επαγγελματίες (barista, bartender, barber κλπ), ραμμένες στα μέτρα σας, με γνήσιο σχεδιο από το duka.
  2. Ποδιές μαζικής παραγωγής για επιχειρήσεις εστίασης σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και διαστάσεων και με δυνατότητα branding.
Ολες τις λύσεις σε εξοπλισμό delivery:
  1. Ισοθερμικές τσάντες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, με δυνατότητα branding και ειδικών παραγγελιών.
  2. Κουτιά delivery κατασκευασμένα με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, με μακέτα και αυτοκόλλητα παραγωγής μας.

Επιπλέον θα βρείτε ρούχα εργασίας σε όλο το φάσμα με το λογότυπο σας και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ